ESPA

Οι παροχές μας

Εικαστικά

Μπορείτε να επιλέξετε το party σας να αποτελείται μερικώς ή εξ ολοκλήρου από εικαστικά. Για την κατασκευή μπορείτε να μας δώσετε θέμα, ολόκληρη την σκέψη σας ή να το αφήσετε τελείως πάνω μας. Δύο παιδαγωγοί θα παρουσιάσουν και θα υλοποιήσουν με τα παιδιά την εικαστική δημιουργία. Βραχιολάκια, αυτοσχέδιες κατασκευές και βιβλίο ευχών για το τέλος, περιμένουν τα παιδάκια που θα τα ανακαλύψουν!

face painting

Ανιματέρ

Εμπειροι ανιματέρ με κέφι και αγάπη για τα παιδιά έχουν σχεδιασμένα προγράμματα παιχνιδιών και δράσεων για κάθε ηλικία. Αν τους εμπιστευτείτε το party σας θα γεμίσει χαμόγελα, φωνούλες και θα μείνει αξέχαστο στους μικρούς μας φίλους. Τα μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, ο χορός, το facepainting και οι μπαλονοκατασκευές είναι μόνο λίγα από αυτα!!

Θέατρο

Οργανώστε το party των παιδιών με παιδικό θέατρο. Πρωτότυπα θεατρικά έργα ολοκληρωτικά δικής μας δημιουργίας έρχονται να δώσουν μηνύματα, γέλιο, και πάνω από όλα ποιοτική διασκέδαση. Μετά την παράσταση ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι!

Κουκλοθέατρο

Οργανώστε το party σας με παράσταση κουκλοθεάτρου. Πρωτότυπα θεατρικά έργα ολοκληρωτικά δικής μας δημιουργίας έρχονται να δώσουν μηνύματα, γέλιο, και πάνω από όλα ποιοτική διασκέδαση. Μετά την παράσταση ακολουθεί κατασκευή κούκλας και παρουσίαση κουκλοθεάτρου από τα παιδιά στους γονείς!

at our place

Μουσικοκινητικό παιχνίδι

Το μουσικοκινητικό παιχνίδι εκτός από τα πλούσια παιδαγωγικά του οφέλη επιτελεί και έναν ακόμα σπουδαίο σκοπό… Την διασκέδαση! Παιχνίδια με κανόνες ανάλογα την ηλικία των παιδιών έρχονται να συναρπάσουν!

Καραόκε

Ένα party καραόκε συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Η προβολή των τραγουδιών γίνεται με προτζέκτορα και μπορείτε να διαλέξετε όποιο τραγούδι θέλετε! Η διασκέδαση κορυφώνει όταν οι μεγάλοι απφασίζουν πως κάτι τέτοιο τους αφορά και εκείνους και έρχονται να μας πουν και ένα τραγουδάκι! Μπορεί το πάρτυ σας να αποτελείται εξ ολοκλήρου από αυτό ή να το συνδυάσετε με κάποιο άλλη επιλογή.

Αθλοπαιδίες- survivor

Σκυταλοδρομίες σε ομάδες με διάφορες διαδρομές στήνονται για να βγάλουν την νικήτρια ομάδα με έπαθλο φαγητό και μετάλλια για όλους! Στο τέλος δεν λείπουν και οι ερωτήσεις τύπου taboo και η παντομίμα για να βγει ο νικητής!

Spa

Η χαλαρωτική μουσική, η συζήτηση για όμορφες και κοριτσίστικες σκέψεις συνοδεύουν την περιποίηση χεριών με κρέμα και το βαψιμο των νυχιών. Στην συνέχεια ακολουθεί χτένισμα των μαλλιών σε πλεξούδες και όχι μόνο, ενώ στο τέλος ακολουθεί και προετοιμασία χορευτικών σε ομάδες και παρουσίαση τους στους γονείς!

Τηλεπαιχνίδι

2 ομάδες με διαφορετικά ονόματα αναμετρίουνται σε παιχνίδια όπως αυτά των τηλεπαιχνιδιών! Η παντομίμα, η ανάγνωση των χειλιών και η περιγραφή λέξεων είναι μόνο λίγα από αυτα!

Πρόσθετες παροχές που μπορείτε να μας ζητήσετε

party

Χειροποίητες πινιάτες

Ο,τι σχέδιο έχετε δει και δεν το βρίσκετε στην αγορά είμαστε εδω να το φτιάξουμε στολίζοντας το party σας με αυτό και γεμίζοντας το ό,τι εσείς επιθυμείτε! Σίγουρα μπορούμε να κινηθούμε και σε κάτι πιο απλό. Η πινιάτα δίνει χαρά, έτσι και αλλιώς!

Ξυλοπόδαρος

Θέλετε στην εκδήλωση που ετοιμάζετε να μείνεις μικροί και μεγάλοι με ανοιχτό το στόμα! Φέρτε έναν ξυλοπόδαρο που κάνει κόλπα και μοιράζει μπαλόνια. Πρόκειται για ένα υπερθέαμα που εντυπωσιάζει!

Bubble show

Το ανεξήγητο της σαπουνόφουσκας που εντυπωσιάζει όσο δεν φαντάζεστε. Αρκει ο καιρός να είναι καλός και να μην πειράζει να βραχούμε λιγαααακι! Εμείς τις σαπουνόφουσκες δεν τις κοιτάμε απλά, παίζουμε με αυτές και σκάμε τις μικρές ή τις μεγάλες με χέρια, πόδια και μπαλάκια!

Ταχυδακτυλουργός

Ενας μάγος που ξέρει να κερδίζει το ενδιαφέρον των παιδιών είναι ό,τι καλύτερο. Οσο και να προσπαθείτε δεν θα λυθούν οι απορίες, θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό και θα το σκέφτεστε μέχρι και στο σπίτι! Μα πως εξαφάνισε,και πως εμφάνισε όλα αυτα? Προσοχή μην εμφανιστεί κανένα βατράχι στην τσέπη σας!!!!

Dj

Κλείστε για την εκδήλωσή σας κάποιον ειδικό στην μουσική που διασκεδάζει αλλά και συνεργάζεται με τον ανιματερ, στοιχείο ασυναγώνιστο!!

face painting

Facepainting

Βαφτείτε και μεταμορφωθείτε σε ό,τι φαντάζεστε, σε ό,τι θα θέλατε! Εννοείτε οι απόκριες για τα παιδιά κρατούν όλο τον χρόνο, και ανα πάσα στιγμή θέλω να γίνω λίγο spiderman!!!!!

Μπαλονοκατασκευές

Το δωράκι του party. Διάλεξε χρώμα και σχέδιο και απλά ζήτησέ το! Σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί μπροστά σου! Αν σπάσει μην στεναχωρηθείς, θα κάνουμε άλλο!